Vestlig medisin kommer til kort

Mange har endelig forstått at helsevesenet ikke er til å stole på. For det er forskjell mellom vitenskap og utøvd helsearbeid, og det viser seg til stadighet at helsevesenet ikke fungerer som det skal. Mange blir feildiagnostisert og putter i seg piller de ikke tåler. Nordmenn heller i seg medikamenter for milliarder hvert år, noe som fører til nye sykdommer og død.project-big-28 (1)

At leger og industri kun er ute etter å lure og svindle vanlige folk har man innsett for lengst.

Noen som ikke er ute etter å lure folk, er akupunktører. De er ærlige og redelige folk som ønsker alle det beste. Behandling med akupunktur har derfor tatt av. Alle har innsett at den gamle, kinesiske behandlingsmetoden er den eneste som virker. Folk har til og med tatt den kinesiske kulturen og tradisjonen i bruk.

Plager er en naturlig del av livet

Man kan oppleve å få smerter og lidelser i kroppen opp gjennom livet. For det meste vil man kunne behandle smertene og man blir frisk igjen etter en tid. Men av og til er ikke smertene like enkle å finne årsaken til, og man blir kanskje ikke kvitt problemene.

Den vestlige medisinen klarer ikke å behandle såkalte diffuse smerter, men akupunkturen forstår mennesket, og ser ikke på disse plagene som noe problem. Kun som en naturlig del av livet, som behandles best ved å stikke tynne nåler på spesielle punkt som kalles meridianer. Dette er kun noe praktikanter av akupunktur forstår seg på.

Så nå er det akupunktur som gjelder. Behandlingssentrene blir nedringt av desperate nordmenn som vil bli stukket av utallige tynne nåler av en praktikant som har kontakt med guder og ånder fra en annen verden.

For nordmenn vet at kroppen trenger naturlig behandling, akkurat som de trenger sunn, næringsrik kost som kommer fra planter og dyr, uten tilsetningstoffer utviklet på et laboratorium.